پس از حذف حساب شما، اشتراک شما لغو شده و تمام دادههای شما از سرورهای ما پاک میشود؛ از جمله لینکها، آمار ترافیک، پیکسلها و سایر دادههای مرتبط.
پس از حذف حساب شما، اشتراک شما لغو شده و تمام دادههای شما از سرورهای ما پاک میشود؛ از جمله لینکها، آمار ترافیک، پیکسلها و سایر دادههای مرتبط.