How can we help you?

اگر حساب خود را حذف کنم چه اتفاقی می‌افتد؟

Last updated on ۱۴۰۵/۰۴/۱۰

پس از حذف حساب شما، اشتراک شما لغو شده و تمام داده‌های شما از سرورهای ما پاک می‌شود؛ از جمله لینک‌ها، آمار ترافیک، پیکسل‌ها و سایر داده‌های مرتبط.

Did not answer your question?
Contact us